Klubbkväll på Team Sportia

2016-10-04 19:58
  • Uppdaterad: 2016-10-04 20:16

Tors 20 oktober 18:00-20:00 bjuder Team Sportia Tuna Park in till klubbkväll för Tunafors Skidor och även medlemmar i övriga aktiva skidklubbar i Eskilstuna.

Vi håller nu på att bygga upp samarbetet med Team Sportia och genomförde nyligen en rullskidsdag med demo och testskidor. Detta blir nästa steg och vi hoppas att så många av er som möjligt har möjlighet att komma förbi, ta del av de senaste nyheterna på utrustningsfronten och passa på att handla till fördelaktiga priser.

Skidansvarig Johan Hagman och Team Sportia erbjuder följande till oss medlemmar:

•  Representant på plats från Fischer och förhoppningsvis även Salomon/Atomic.
  • Under kvällen kommer ni att ha möjlighet att prova ut pjäxor och skidor för beställning från Salomon, Alpina och Fischer.
  • Ni kommer att ha riktigt bra "Ambassadörspriser" på Fischers sortiment samt ett fint erbjudande på handplockade kontraktskidor från Salomons racingavdelning(begränsat antal).
  • Mot slutet av kvällen blir det demo av slipen och möjlighet att lämna in våra skidor.

Välkomna!