"Topp 100" kick-off söndag 16 nov

2014-10-25 12:24
Vi välkomnar alla klubbmedlemmar till Tunastugan söndag 16 november. Efter träningen (löpning 10:00) kommer vi samlas kring 12:00 i stugan för att presentera tankarna kring en ny vision och samtidigt introducera en ny grupp av tävlingsåkare.
  • Uppdaterad: 2016-09-26 09:49

Visionen med arbetsnamnet ”Topp 100” innehåller en uttalad satsning på denna grupp men lika väl begrepp som ”från 0-100 en klubb för alla” och ”Topp 100 aktiva medlemmar”. Därför är det naturligt att vi gör alla delaktiga i denna kick-off och diskuterar hur vi tillsammans och på olika sätt kan bidra till framgång och positiv utveckling.

Hoppas att så många som möjligt kan ansluta. Vi ser fram emot en spännande skidvinter med lokala tävlingar som DM och Vilstaloppet, extra fokus på Vasaloppet/Vasaloppsveckan, SM i Örebro/Ånnaboda och dessutom VM i Falun!