Tävlingskalender och anmälan

Med hjälp av följande portal kan du överblicka och söka efter aktuella tävlingar av olika slag. Här går du också in och anmäler dig när du vet bestämt vilken/vilka tävlingar du ska köra.

ANMÄLAN OCH TÄVLINGSKALENDER

Se instruktion nedan för hur man anmäler sig. Hör efter med Peter/Per om aktuellt lösenord. Om det visar sig att ditt namn inte finns upplagt i registret, vilken är nödvändigt för att gå vidare och anmäla sig, ta kontakt med TSK kansli och be om hjälp.

Anmälningsinstruktion tävling
Tävlingar hittas under Tävlingskalendern IdrottOnline, och när man känner till password för medlemsinloggningen kan man anmäla sig.

Klicka sedan på följande text eller knappar i följande ordning:  Sök tävling

Välj Tävlingsnamn som skall åkas under Evenemang Därpå Till Anmälan och välj Medlem (kräver password) Markera åkarens namn - Klicka på Anmäl mig/Ändra anmälan Välj klass  Spara anmälan

Glöm inte att ta tillbaks anmälan om man inte skall delta genom att gå in vid Till Anmälan och upprepa anmälningsproceduren och välja Ingen klass för att ta bort anmälan. Glöm inte att avanmäla dig om du får förhinder så att ev. startavgift inte behöver betalas av klubben. Annars riskerar du att själv få betala.
Uppdaterad: 22 FEB 2010 16:45