Medlem?

Vill du bli medlem i Tunafors Längdsektion? Medlemsskap i en skidklubb krävs för att delta i loppen under Vasaloppsveckan. Som medlem har du också möjlighet att delta i våra gemensamma träningaroch lära känna andra skidentusiaster, åka skidtävlingar, umgås i klubbstugan och följa med på träningsläger.

Vi jobbar också gemensamt för att utveckla det nya konstsnöspåret i Vilstaoch erbjuda ännu bättre möjligheter för skidåkning vintertid i Eskilstuna.

Nedan följer instruktioner för att bli medlem. Om du är ny i klubben så skicka gärna ett mail samtidigt till Ordförande Per Åkerlund This is a mailto link så vi får chans att välkomna dig och inkludera dig i nyhetsflödet.

i Tunafors SK:

Betala
in på Plusgirokonto 679246-9

Nuvarande medlemsavgifter per år:

• Ungdomar upp till 20 år: 150 kr

• 21 år och äldre: 250 kr

• Familjeavgift:  350 kr

När du betalar in avgiften ange: Namn och personnummer (xxxxxxxx-xxxx) på alla som du betalar för. Om du inte får plats med alla uppgifter i Internet-bankens fält så maila This is a mailto link

Uppdaterad: 18 NOV 2017 12:07