Vilsta Konstsnöspår

Tack vare Vilsta konstsnöspår kan vi åka skidor på hemmaplan när natursnön lyser med sin frånvaro!

Tunafors tar ett stort ansvar för att förverkliga Vilsta Skidstadion tillsammans med kommunen, lokala finansiärer/sponsorer och övriga skidklubbar. Från och med vintern 2016/2017 införs spåravgifter. Intäkterna går oavkortat till att underhålla och fortsätta utveckla spåret.

Barn och ungdomar gratis (till och med 21 år)
Säsongskort vuxna (från 21 år) 500 kronor
Dagkort vuxna (från 21 år) 40 kr (gäller från 9 januari 2017)

Vuxen betalande medlem i Tunafors Längd betalar endast 350 kr för Spårkortet. Vill du bli medlem, stötta konstsnöspåret och träna med oss? Se instruktioner här: http://www.tsk.d.se/Foreningen/Arbetsrum/Skidor/Medlem/

Dagskort/Säsongskort kan du betala med kontanter/Swish 1234671418 och finns att köpa/hämta ut på Vilsta Sport Café eller Team Sportia Tuna Park.

Stickkontroller kommer att göras i konstsnöspåret under säsongen.

För mer information om regler i skidspåret samt övrig info, se www.vilstaskidstadion.se/eskilstuna

Uppdaterad: 08 FEB 2017 21:14