Hoppa till sidans innehåll

KM och "EM" lördag 19 mars - Vilsta konstsnöspår

14 MAR 2016 20:18
Tunafors bjuder in till öppet KM och "Eskilstunamärsterskapen" på Vilsta Skidstadion och konstsnöspår lördagen den 19 mars.
  • Skapad: 14 MAR 2016 20:18

Gemensam start sker 09:00. Obligatoriskt Tävlingsmöte 08:45. Klassisk stil. "Flest" varv på 1 timme vinner i huvudklasserna herr och dam. Vi kortar ner till max 10,20 eller 30 min för barn och ungdomar beroende på vilka som deltar.

Efter en framgångsrik vinter och succé med konstsnöspåret vill vi ta tillfälle i akt och genomföra denna tävling i en avslappnad andra. Vi ber om överseende med att kan bli trångt och vi kommer att meddela vissa förhållningsregler i samband med tävlingsmötet en kvart innan. Istället för "Ur spår" regel kommer vi försöka köra med omkörning i mitten och i vänster spår.

Anmälningsavgift: Även här provar vi ett nytt grepp. Det har under vintern varit gratis att åka på konstsnöspåret, till skillnad mot många andra konstsnöspår och trots allt det jobb som lagts ner för att spruta snö och preparera. Vi välkomnar nu ett frivilligt bidrag via swish på följande nummer 070-79 70 654 (Kassör Irene Karlsson). Bidragit går oavkortat till fortsatt satsning på att vidareutveckla spåret.

De som vill medtar matsäck, korv för grillning och samlas för eftersnack. Förhoppningsvis i strålande vårvinterväder.

Välkomna! Tunafors SK längd   

Skribent: Per Åkerlund

Vi stödjer Tunafors Skidor och Vilsta Skidstadion!

 

Sparbanken Rekarne

 

Sparbanksstiftelsen

 

 

 

Team Sportia

 

Postadress:
Tunafors SK
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link